O mně

Moje fotka
Vítejte a děkuji za návštěvu mého blogu, jsou zda vždy malé ukázky z fotek mých klientů a budu ráda za Váš koment. Můžete mě kontaktovat na klara.sramkova.photo@seznam.cz PROSÍM RESPEKTUJTE!!! NA VŠECHNY FOTOGRAFIE SE VZTAHUJÍ AUTORSKÁ PRÁVA. DALŠÍ ŠÍŘENÍ, KOPÍROVÁNÍ A DALŠÍ POUŽITÍ JE MOŽNÉ JEN SE SOUHLASEM AUTORA.

Štítky

středa 31. října 2012

Mikulášek

Po delší pauze... ne, že by se nefotilo, ale prostě čas je čím dál dražší, když už to vypadá, že své závazky doháním, přijde další nemoc, tentokrát vydržela Barborka ve školce týden:-(.
Tak dneska přidávám okatého 9ti měsíčního Mikuláška, více foteček stíhám dávat na FB https://www.facebook.com/KlaraSramkovaPhotography





úterý 9. října 2012

Anička

Těsně než mi onemocněly moje holčičky, jsem stihla nafotit další krásnou princeznu, které jsem začala zatvrzele říkat Nicolko:-) ani nevím proč, tak snad mi to odpustí,  Andulka byla skvělá modelka a tady pár jejích foteček na ukázku.







sobota 6. října 2012

Emička

Emičce jsem se asi jako prvnímu dítku od začátku nějak nezdála:-), došlo i na slzičky, před nedávnem jí byl rok a má očička jako studánky, ale po chvíli už si dala říct, tak pár ukázek...




úterý 2. října 2012

Šárka a Anežka

Prima focení téměř do tmy :-), sakra to sluníčko chodí spát nějak o dost dříve než jsem byla zvyklá, ale zvládli jsme to a tady pár ukázek krásnýho pupíku a "velké" sestřičky Anežky.